Môj Boh ma počuje

Som totiž presvedčený, že ani smrť, ani život, ani anjeli, ani kniežatstvá, ani prítomné, ani budúce veci, ani mocnosti, ani to, čo je vysoko, ani to, čo je hlboko, ani nijaké iné stvorenie nebude nás môcť odlúčiť od Božej lásky, ktorá je v Ježišovi Kristovi, našom Pánovi. (Rim 8,38.39)

Píšem to tak, ako to cítim v srdci.
Do cirkvi ma priviedla moja sestra, ktorej cesta k Bohu bola tiež veľmi zaujímavá. Ale to je jej vlastný príbeh.
V živote som si overila, že môj Boh je naozaj veľký, večný a spravodlivý. Jeho láska je prekrásna. Tieto slová mám chuť opakovať donekonečna.
Deväť rokov som sa modlila za obrátenie môjho manžela. Niekoľko rokov som prosila Boha, aby so mnou môj muž šiel do kresťanských kúpeľov na Ukrajine, ktoré sa volajú NÁŠ DOM.
Moje prosby boli vypočuté až v roku 2013, keď sme konečne spolu vyrazili do týchto kúpeľov. Všetky stretnutia a chvíle, ktoré sme tam strávili, na neho veľmi zapôsobili. Cítim, ako sa odvtedy začal meniť, lebo Duch Svätý ho oslovil a on konečne odpovedal na Boží hlas. V auguste roku 2013 bol pokrstený.
To však nie je všetko, pretože jeho krst tak neuveriteľne ovplyvnil mojich rodičov, že onedlho nato aj oni uzavreli zmluvu s Ježišom. Moji milí ľudia, modlite sa! Bratia a sestry, volajte k Bohu! On nás počuje.
Toto je môj veľký životný príbeh.

Príď, Pane. Sláva Ti! Všetka sláva sveta patrí Tebe! Ďakujem Ti, že počuješ moje modlitby. Ďakujem, že ich počuješ a vypočúvaš. Ďakujem Ti, Pane, za radosť zo zázraku obrátenia môjho manžela.

Larisa z Teplíc

Najnovšie články

Odporúčame

  • Inšpiratívne zamyslenie z Biblie
  • Sobotná škola
  • Priamy prenos bohoslužieb
  • Spievajme Hospodinovi