Milé sestry, milí bratia, milí mládežníci a priatelia, dvojročný cyklus „víkendoviek“ Nalaď sa! sa blíži k svojmu záveru. Počas tohto projektu sme sa stretávali s mládežníkmi z celého Slovenska, ktorí majú blízko k hudbe a chválam. Pravidelne sme si oddelili čas, spoznávali sa, podporovali, učili, ale najmä chválili nášho Boha. Počas 10 víkendov sme realizovali stretnutia postupne v 5 mestách na Slovensku.

Rovnako predpokladáme, že sa už mnohým z vás dostal do rúk aj CD album: Nalaď sa na živé chvály – prvý spoločný album piesní, na ktorých tvorbe sa podieľali aj mladí ľudia z našej cirkvi.

10936358_10153510697554606_1396924298_o

A práve 30. a 31. januára chceme v Banskej Bystrici prepojiť oba tieto projekty. Vo zborovom dome na Kollárovej 18 sa uskutoční konferencia Nalaď sa!, ktorej súčasťou bude tiež sobotný večer chvál Nalaď sa na živé chvály LIVE tvorený piesňami z albumu chvál.

Budeme veľmi radi, keď prídete v sobotu mladých ľudí a ich úprimný zámer oslavovať Boha podporiť svojou účasťou aj vy. Počas sobotného dopoludnia (začiatok o 9:00) a odpoludnia (začiatok o 13:30) sa chceme spolu ohliadnuť za uplynulými dvoma rokmi víkendových akcií Nalaď sa!, stíšiť sa nad Božím Slovom a tiež diskutovať o spoločnej vízii na najbližšie roky v oblasti chvál. Zároveň chceme predstaviť aj lokálne tímy mladých ľudí, ktorí slúžia spievaním a hraním piesní chvál vo svojich zboroch po Slovensku. Večer o 19:00 sa zídeme opäť na rovnakom mieste, aby sme ako spoločenstvo jednohlasne svojím spevom a modlitbami chválili nášho nebeského Kráľa za to, Kým pre nás je. Ak vás piesne z albumu Nalaď sa na živé chvály oslovujú a Boh cez ne prehovára aj do vášho života, budeme mať radosť, ak sa rozhodnete prežiť tieto vzácne chvíle spolu s nami.

S prianím Božieho vedenia,
organizačný tím

NLDS

Záznamy z predchádzajúcich víkendoviek Nalaď sa! nájdete TU (klik).

Zdieľať tento článok:

Najnovšie články

Odporúčame

  • Inšpiratívne zamyslenie z Biblie
  • Sobotná škola
  • Priamy prenos bohoslužieb
  • Spievajme Hospodinovi