Teologický seminár Cirkvi adventistov siedmeho dňa v českej Sázave pozýva opäť po roku na deň otvorených dverí VOSA (Všem Otevřená Sázava). Víkend 2.  až 4. mája sa ponesie v duchu témy „Život by měl dávat smysl“.

TITLE VOSAHlavnými rečníkmi podujatia budú Jiří Lukeš, Th.D., novozákonný biblista, ktorý pôsobí ako pedagóg TS Sázava i Husitskej teologickej fakulty Univerzity Karlovej v Prahe a filozof Doc., PhDr. Karel Floss. Okrem bohoslužby a spoločného uctievania Pána Boha piesňami je pre návštevníkov pripravený aj ďalší bohatý program v podobe čajovne, workshopov, spoločnej prechádzky či tradičnej bojovky.

Prihlásiť sa môžu, ako už aj názov podujatia napovedá, všetci záujemcovia starší, než 15 rokov. Prihlásiť sa je možné prostredníctvom

, najneskôr do 27. 4. 2014. Ubytovanie je zabezpečené v samostatných izbách za poplatok 350 Kč a v spoločných priestoroch za 300 Kč. Poplatky zahŕňajú aj stravu na celý víkend, počnúc piatkom. Poplatok pre účastníkov, ktorí chcú navštíviť len sobotnú bohoslužbu, je 30 Kč. Účastníci zo Slovenska uhrádzajú celú čiastku na mieste konania.

V prípade prenocovania je potrebné si so sebou priniesť spací vak, vankúš, posteľnú bielizeň (v prípade ubytovania na izbe), spací vak, karimatku (v prípade ubytovania v spoločných priestoroch), stoličku a deku pre posedenie v prírode, oblečenie, ktoré je možné zašpiniť a prípadne pracovné rukavice.

Jakub, Kika, Dan, Tomáš, Jirka, Tomáš a ostatní študenti TS 🙂

Vosa_2014-plakatek

Zdieľať tento článok:

Najnovšie články

Odporúčame

  • Inšpiratívne zamyslenie z Biblie
  • Sobotná škola
  • Priamy prenos bohoslužieb
  • Spievajme Hospodinovi