Milí priatelia a priaznivci Biblického týždňa,

prijmite naše srdečné pozvanie na tohtoročný Biblický týždeň, ktorý sa uskutoční

7. – 14. júla 2013. V príjemnom prostredí Račkovej doliny (Západné Tatry) by sme sa radi po roku zišli k spoločnému štúdiu Písma Svätého. Hosťom a zároveň hlavným rečníkom bude náš brat,

Dr. Elias Brasil de Souza,

námestník riaditeľa Biblického výskumného  ústavu, ktorý sa venuje výskumu a výkladu Starého zákona či hebrejskej Biblie.

Okrem každodenného štúdia Svätého Písma chceme tráviť večery pod taktovkou Kresťanského domova. Veríme, že takto strávený spoločný čas bude pre nás všetkých požehnaním a radosťou.

Ubytovanie je zabezpečené v Hoteli MIER, v ktorom sa budú konať aj prednášky a v Chate J. A Komenského (Chata Račkova), vzdialenej zhruba 2 km (cca. 30 min. peši). Obidve lokality sa nachádzajú v Račkovej doline. V hoteli MIER majú účastníci BT na výber z 2 – 4 posteľových izieb, alebo trojposteľového apartmánu. Chata Račková ponúka rodinné a mezonetové izby alebo apartmány. Izby nie sú vybavené vlastnými kuchynkami, preto je podmienkou pobytu plná penzia, alebo polpenzia (raňajky formou švédskych stolov + obed). Deti do 3 rokov, bez nároku na lôžko a stravu, majú pobyt zdarma. Rodičia detí do 13 rokov, ubytovaní v hoteli Mier, si môžu pre svoje ratolesti uplatniť zľavu pobytu. V cene  sú zahrnuté: ubytovanie, strava, rekreačný poplatok obci, parkovanie a športoviská.

Všetky potrebné informácie, cenník a priebežne aktualizovaný prehľad ubytovacích kapacít nájdete na http://info.casd.sk (používateľské meno: clencasd; heslo: bt2013). Vyplnené prihlášky je potrebné zaslať najneskôr do 15. mája 2013 poštou na adresu: Cirkev adventistov s. d., Cablkova 3, 821 04 Bratislava, alebo emailom na mmikova@casd.sk . Do tohto termínu je potrebné zaplatiť zálohu, uvedenú v prihláške. Doplatok celej ceny pobytu je potrebné uhradiť do 15. 6. 2013. Miesta budú obsadzované podľa poradia prihlásených.

Tešíme sa na opätovné spoločné stretnutie.

    S bratským pozdravom 

vedenie Cirkvi adventistov s. d.

        Slovenské združenie

Zdieľať tento článok:

Najnovšie články

Odporúčame

  • Inšpiratívne zamyslenie z Biblie
  • Sobotná škola
  • Priamy prenos bohoslužieb
  • Spievajme Hospodinovi