Už tretí ročník akcie Anděl sa uskutoční 17. marca 2012 v modlitebni CASD na ražskom Smíchově. Podtitul podujatia, ktoré zároveň odštartuje český modlitebný týždeň mládeže, znie „Terapie vztahem.“

Bohoslužba sa začína o 9:30 špeciálne poňatou sobotnou školou. Hlavným rečníkom bude br. Michal Balcar, ktorý bude z Božieho Slova kázať počas dopoludňajšej i poobedňajšej bohoslužby. Sprievodný program v podobe songservisu a scénok si pripraví domáca mládež zo smíchovského zboru. Radostnou témou doobedňajšej kázne bude aktuálnosť druhého príchodu nášho Pána Ježia Krista.

Poobedie, tvorené dvoma časťami, sa začne o štrnástej hodine. Hlavným motívom bude vzťah človeka k Bohu, k sebe samému, svojmu partnerovi a okoliu. Ku každej z tém sa budú vyjadrovať i odborníci, ktorí zodpovedia vybrané dotazy. Druhú časť bude tvoriť panelová diskusia a zamyslenie hlavného hosťa – br. Michala Balcara.

Poobedie i večer budú samozrejme obohatené hudobným programom. Zatiaľ, čo počas prvej časti poobedia vystúpi hiphopové zoskupenie Wessani, večerný worshipový koncert o 18:00 povedie skupina Joyful.

Niektorí ľudia tvrdia, že každý z nás má niekoľko anjelov, nech už sa jedná o nebeské bytosti, alebo blízkych ľudí. Akcia Anděl má poslúžiť na to, aby si každý našiel práve toho anjela, ktorého potrebuje.

Zdieľať tento článok:

Najnovšie články

Odporúčame

  • Inšpiratívne zamyslenie z Biblie
  • Sobotná škola
  • Priamy prenos bohoslužieb
  • Spievajme Hospodinovi