Milí kamaráti, starší mládežníci,

pozývame Vás na ďalší ročník akcie MeetUp!

Chceme Vám ponúknuť víkend strávený v Moravskom Toskánsku, ako je už pre túto akciu zvykom. Rozhodli sme sa trochu rozšíriť vekovú hranicu, takže sú vítaní všetci vo veku 23 až 39 rokov.

Prvú časť víkendu chceme venovať téme komunikácie. Primárne komunikácii s Bohom – ako hovoriť s Bohom aby to nebol monológ človeka? Ako komunikujú s Bohom muži a ako ženy? Je v tom rozdiel? Nad týmito a podobnými otázkami sa s nami zamyslí Marek Majtán.

Ako komunikovať s opačným pohlavím (kamarátom/kamarátkou, partnerom/ partnerkou, kolegom/kolegyňou), aby nás ten druhý počul a porozumel, čo chceme povedať? Touto témou nás prevedú Dan a Hewe Kašlíkovci.

V druhej časti víkendu sa chceme zamerať na vzory mužstva a ženstva v Biblii. Pozvanie prijali milí hostia Jakub a Lucka Chládkovci.

Môžete sa tešiť aj na večer chvál a verím, že bude dostatok času aj na rozhovory s priateľmi alebo meditáciu s Bohom.

Tešíme sa na Teba 6.-8.10.2023 v Strážoviciach pri Kyjove v areáli DCM hotel & Sedliacky Dvor. Cena je dotovaná, preto za víkend zaplatíš iba 600,-Kč alebo 25 EUR (zahŕňa ubytovanie, stravu, materiály…) a prihlásiť sa môžeš na tomto linku, alebo po nasnímaní pripojeného QR kódu:

Teší sa na Vás #MeetUp tím!

Za #MeetUp tím

Grzegorz Sztefek

+420 733 516 551

g.sztefek@gmail.com

Zdieľať tento článok:

Najnovšie články

Odporúčame

  • Inšpiratívne zamyslenie z Biblie
  • Sobotná škola
  • Priamy prenos bohoslužieb
  • Spievajme Hospodinovi