Pre Vás, ktorí ste v minulých rokoch prešli rozvodom, ktorý neblaho ovplyvnil váš život, sme aj tento rok pripravili malé víkendové zastavenie, v ktorom sa budete môcť zamyslieť nad tým, kde sa stala chyba a “KUDYKAM” ďalej. Skúsenosť z minulých siedmich ročníkov ukazuje, že príjemné prostredie, spoločenstvo ľudí, ktorí sa v minulosti boli nútení stretávať s podobnou problematikou a odborné vedenie psychológa dokáže skvele spĺňať svoj účel.

Tentokrát naše pozvanie prijal ing. Pavel Raus, M.A. Clin. Psy, M.A. Theol, Ph.D. V USA vyštudoval klinickú psychológiu a teológiu a oba tieto odbory dokáže skvele skĺbiť. Venuje sa problematike manželského konfliktu a emócií v blízkom vzťahu a na danú tému už niekoľko rokov organizuje úspešné semináre a konferencie. Je absolventom psychoterapeutického výcviku integrovanej terapie. Vyučuje na Evanjelikálnom teologickom seminári v Prahe, kde je vedúcim katedry pastorácie. Predovšetkým však ide o človeka so širokým srdcom. Som presvedčený o tom, že víkend duchovnej a psychickej obnovy v jeho spoločnosti na naše duše zapôsobí ako hojivý balzam.

Keďže ide o akciu únijného rozsahu, zvolili sme zo strategických dôvodov, rovnako ako v minulých rokoch, pomedzie Moravy a Slovenska. Stretneme sa v moravskom Toskánsku, v novom kongresovom centre „Sedliacky dvor“ v obci Strážovice neďaleko Kyjova.

Víkendový program začne v piatok 20. januára o 20:00 večerou a vyvrcholí 22. januára nedeľným obedom. Dotovaná cena je 1.200, – Kč. Akcie sa z metodických dôvodov nebude môcť zúčastniť viac ako tridsať ľudí, preto neváhajte a hláste sa. Formulár nájdete na dole uvedenom linku, alebo po načítaní pripojeného QR kódu. Uzávierka prihlášok sa uskutoční v piatok večer, 13. januára 2023.

Link na prihlasovanie:

Veľmi sa na vás všetkých s bratom Pavlom tešíme.

Radek Jonczy, Oddelenie služby rodinám Česko-Slovenskej únie CASD; kontakty: +420 739 345 670; jonczyr@gmail.com

Najnovšie články

Odporúčame

  • Inšpiratívne zamyslenie z Biblie
  • Sobotná škola
  • Priamy prenos bohoslužieb
  • Spievajme Hospodinovi