Pozývame vás na série prednášok, ktoré sa budú v priebehu nasledujúceho víkendu a mesiaca konať v Liptovskom Mikuláši a v Liptovskom Hrádku.

Prednášky s názvom Darwin a nový svetový (ne)poriadok sa budú konať 8. a 10. novembra v Liptovskom Hrádku a 9. či 11. novembra v Liptovskom Mikuláši. Dve témy „Darwinove tragické omyly a ikony evolúcie“ i „Darwin, cenzúra myslenia a New Age“ budú prednášané v obidvoch mestách. Tí, ktorí si ich nestihnú vypočuť v zasadačke Mestského úradu na Hviezdoslavovej 170 Liptovskom Hrádku, majú možnosť navštíviť prednášky v zasadačke č. 106 Mestského úradu v Liptovskom Mikuláši na Štúrovej ulici 1989/ 41. Prednášky Mgr. Libora Votočka sa začínajú vždy o 18:00.

O tom, ako chápať dianie v našich životoch budú hovoriť prednášky „Pohľad na svet okolo nás.“ Konať sa budú každý pondelok od 12. novembra do 3. decembra, vždy o 18:00 v priestoroch Domu Matice slovenskej na Nábreží A. Stodolu 1918 v Liptovskom Mikuláši. Prednášateľ Jozef Plachý bude hovoriť o tom, ako k nám Pán Boh prehovára, či sa prihovára ku každému, alebo aké je Jeho riešenie našich problémov.

Všetci záujemcovia sú srdečne pozvaní!

(vstup je voľný)

Stiahnite si plagáty pre prednášky Darwin a nový svetový (ne)poriadok:

Zdieľať tento článok:

Najnovšie články

Odporúčame

  • Inšpiratívne zamyslenie z Biblie
  • Sobotná škola
  • Priamy prenos bohoslužieb
  • Spievajme Hospodinovi