Milí vedúci mládeže,

ďakujem Vám za Vašu službu s mladými ľuďmi vo Vašom zbore. Veľmi si to vážim.

Dovoľte, aby som Vás pozval na Únijné stretnutie vedúcich mládeže, ktoré sa koná raz za 4 roky. Je to výborná príležitosť vnímať, ako fungujú mládeže, čím žijú, čo sa im darí alebo naopak nie. Radi by sme Vám počas stretnutia dali tiež rôzne tipy a informácie, ktoré by mohli byť pre Vašu službu užitočné. Počas stretnutia dostanete aj informácie o tom, čo nás čaká budúci rok.

Stretnutie prebehne na Morave na Velehrade 2. – 4. novembra 2012. Je to krásne miesto, neďaleko Uherského Hradiště. Ubytovaní budeme na internáte miestneho gymnázia (nemusíte si voziť spacáky, všetko bude zabezpečené). Celé stretnutie je sponzorované Česko-Slovenskou úniou CASD. Cestovné vám na mieste taktiež uhradíme. Záleží nám na tom, aby ste mohli prísť a vnímať  toto stretnutie  aj ako odmenu za Vašu službu.

Prosím Vás teda, aby ste mi, ideálne do 24. októbra, poslali mail s Vašim prihlásením (deadline pre prihlasovanie je 27. 10. 2012).
Po Vašom prihlásení Vám pošleme ďalšie informácie.

Veľmi sa na stretnutie s Vami teším, a nielen ja. Bude tam aj Alan Chlebek – vedúci mládeže za ČSÚ, Václav Vondrášek – vedúci mládeže v Českom združení.

S úctou a vrúcnym pozdravom

František Kolesár, vedúci mládeže SZ CASD

fkolesar@casd.sk; 0905 895156

Stiahnite si:

Zdieľať tento článok:

doteraz komentované 1x

  1. Lyli píše:

    naozaj výnimočné

Najnovšie články

Odporúčame

  • Inšpiratívne zamyslenie z Biblie
  • Sobotná škola
  • Priamy prenos bohoslužieb
  • Spievajme Hospodinovi