Počas prvého štvrťroku 2022 budú veriaci zo zborov Cirkvi adventistov siedmeho dňa študovať tematiku  s názvom: “ So zrakom upretým na Ježiša: Posolstvo Listu Hebrejom“. Autorom predmetných Biblických úloh je Félix H. Cortez, profesor novozmluvnej literatúry na Teologickom seminári na Andrewsovej univerzite. Na stránke Oddelenia sobotnej školy sú každý týždeň vyvesované video dokumenty – Bible pro dnešek, kde pozvaní hostia, diskutujú nad každou z 13 biblických úloh aktuálneho štvrťroku.

Materiály k spoločnému štúdiu pripravuje Oddelenie sobotnej školy. Na jej stránke je možné nájsť aj niektoré pomocné materiály k predmetnej biblickej úlohe. Záujemcovia si môžu biblické úlohy v tlačenej forme objednať u svojich zborových traktátnikov. Elektronická verzia celej biblickej úlohy v PDF je ku stiahnutiu po načítaní pripojeného QR kódu, alebo na doleuvedených odkazoch:

  

Dovoľujeme si dať do pozornosti jednu z možností ako sa dostať pohodlne a jednoducho k aktuálnym lekciám sobotnej školy. Dokonca nielen k lekciám, ale aj k video zamysleniam HopeTV a audio formátu lekcií sobotnej školy.

Ide o Android aplikáciu pre smart zariadenia, ktoré vlastní veľká väčšina z nás.

Aplikácia (lekcie sobotnej školy) je v troch jazykových verziách (SK,CZ, EN) a teda užívateľ má prístup k lekciám sobotnej školy v slovenskom, českom a anglickom jazyku.

Jazyková verzia sa nastaví automaticky pri inštalácii aplikácie, čiže ani s tým nemá užívateľ problém.

Tu je odkaz na aplikáciu: 

http://shorturl.at/jpAH9

Ide o smart zariadenia s operačným systémom ANDROID a prípadní záujemcovia ju môžu nájsť v Google Play:

Potom tu je aj druhá možnosť inej aplikácie (pôvodom z Austrálie), kde sa dá voliť medzi viacerými jazykmi (vrátane slovenčiny) a kde po kliknutí na biblický text sa ten text otvorí. Je tiež pre operačný systém ANDROID a dostupná v Google Play:

Najnovšie články

Odporúčame

  • Inšpiratívne zamyslenie z Biblie
  • Sobotná škola
  • Priamy prenos bohoslužieb
  • Spievajme Hospodinovi