Včasráno, hneď na úsvite, vstal a vyšiel von. Utiahol sa na pusté miesto a tam sa modlil. Šimon a tí, čo boli s ním, pobrali sa za ním. Marek 1,35.36

Ak chcete mať silnejšiu vieru a dôveru v Boha, musíte s ním mať veľmi blízky vzťah! Najlepší spôsob, ako to dosiahnuť, je vyčleniť si osobitný čas cez deň len na modlitbu, chválu a uctievanie! Samotné dobré úmysly nestačia, pretože aj tie najlepšie úmysly zlyhajú. Prestaňte sa vyhovárať a do svojich plánov zaraďte tieto chvíle skôr, ako sa do vášho rozvrhu dostane niečo iné! Čím viac času trávite s Ježišom, tým viac ho budete milovať a tým viac času s Ním budete chcieť stráviť. Keď uvidíte skutočné odpovede na svoje modlitby a dostanete svedectvo z prvej ruky, že Boh pracuje vo vašom živote, vaša viera porastie. Vytvoríte si dôveru takú silnú, takú pravú a skutočnú, že ovplyvní všetky aspekty vášho života. Najlepšie zo všetkého bude, že vaša viera bude obrovským požehnaním nielen pre vás, ale pre všetkých, ktorých stretnete.
Biblia nám v 5. Mojžišovej 32,20 hovorí, že ak nemáme vieru, Boh pred nami skryje svoju tvár. Wow! To je mocné! Božie slovo jasne ukazuje, aká dôležitá je viera. Modlite sa a proste Boha, aby vám dal väčšiu vieru a nezabúdajte na svoje každodenné stretnutia s ním, lebo vďaka nim budete vo viere rásť!
„Hľadajte teda najprv Božie kráľovstvo a jeho spravodlivosť a toto všetko dostanete navyše.“ (Matúš 6,33)
„Priblížte sa k Bohu a on sa priblíži k vám. Obmyte si ruky, hriešnici, a očistite si srdcia, vy, čo máte rozpoltenú myseľ.“ (Jakubov list 4,8)

Najnovšie články

Odporúčame

  • Inšpiratívne zamyslenie z Biblie
  • Sobotná škola
  • Priamy prenos bohoslužieb
  • Spievajme Hospodinovi