Ahojte priatelia,

ďakujeme za dôveru, že sme v priebehu septembra mohli opäť naplniť hotel. Veľmi sme sa na to tešili, ale ako sami sledujete, tak nakoniec sa určite stretneme, ale nie v tomto pôvodnom termíne. Ťažko sa nám takýto email píše, pretože je to po prvýkrát, kedy sme nútení akciu zrušiť. Dospeli sme k tomuto rozhodnutiu, pretože takú dobrú atmosféru akú vždy vieme navodiť, nám to tentokrát nevyjde,  ale po včerajšom rozhodnutí vlády sme už  na výber nemali. Žiaľ je to tak, ako to je a asi sa viac k tomu nebudeme  vyjadrovať. 

Dobrá správa je, že sme sa rozhodli nie zrušiť celú akciu, ale len presunúť na iný termín. Takže veľmi sa tešíme na vás a vidíme sa v lete budúci rok. Je to zvláštny termín jesennej víkendoFky. Bude to taká letná verzia.

Celý program v tomto obsahu teda presúvame na začiatok letných prázdnin. Tak ako to bude v tento čas pre nás všetkých ukončenie školského roka, tak nás privíta trošku letný nádych do nasledujúcich bláznivo-prázdninových dní. A už dnes vieme, že to bude iné, ale zaujímavé.

Podrobnejšie info ešte budeme posielať. Aby sme to zhrnuli:

  • Termín 29.10-1.11.2020 je ZRUŠENÝ!
  • Nový termín je 1.-4.7.2021 leto 2021
  • Ak vám vyhovuje nový termín tak zálohu na pobyt vám môžeme presunúť na tento pobyt a rezerváciu aktuálne presúvame na nový termín.
  • Ak vám nevyhovuje nový termín a nechcete prenášať zálohu do nového termínu, tak nám napíšte a  v priebehu dvoch týždňov vám prídu peniaze späť na účet, ale z evidencie prihlásených budete vyradení.
  • Prosím buďte trpezliví, lebo je toho administratívne dosť (200 prihlásených) a potrebujeme si to utriediť a postupne to budeme riešiť. Ďakujeme Vám za trpezlivosť.
  • Napíšte nám:  
  • Súhlasím  s novým termínom a žiadam o  prenesenie zálohy na leto 2021.
  • Nesúhlasím s novým termínom a žiadam o  vrátenie zálohy za rok 2020.

Prajeme Vám pokojnú jeseň. Dávajte si pozor na vaše zdravie, starajte sa o svoju imunitu a hlavne buďte veselej mysle tak, aby sme sa v lete videli. Nech vás Pán Boh požehnáva a opatruje.

 Za jesennú rodinnú víkendoFku,  A & Ľ Činčalovci a kolektív  

Pôvodný text:

Ahojte  priatelia,

pozdravujeme, už sme to spustili. Môžete sa prihlasovať od 1.9.2020

Prežili sme spolu už niekoľko krásnych akcií  a napriek tomu, že zatiaľ ešte neskončilo leto a jeseň je predo dvermi, dovolíme si Vám dať do pozornosti, už po deviaty  krát, našu jesennú rodinnú víkendoFku 2020. Opäť  sa spolu vyberieme na Štrbské Pleso do hotela TRIGAN *** v termíne 29.10-1.11.2020. 

Vážení priatelia, po roku chceme znovu prežiť pekné spoločenstvo v oblasti budovania našich rodinných vzťahov.  Tak ako v minulých rokoch sa chceme zamýšľať nad tým, čo nám v rýchlom životnom tempe niekedy uniká alebo nás vo vnútri duše sprevádza a potrebujeme s tým nejako „pohnúť“. Tento rok bol obzvlášť náročný a priniesol do nášho života veľa zmien a obmedzení, o ktorých sa nám pred rokom ani len nezdalo.  A tak by sme chceli spoločne otvoriť skryté  témy ľudskej duše a ponúknuť inšpiráciu a  možnosti riešenia.

Našimi hosťami budú Kateřina Lachmanová (*) a Vítězslav Vurst (**)   

Vybrali sme opäť Štrbské Pleso, pretože toto miesto má pre nás stále akési čaro, ktoré máme veľmi radi a na druhej strane si hovoríme, prečo opúšťať dobré a osvedčené veci, ak na to nie je vážny dôvod. Tento rok je opäť možnosť si predĺžiť pobyt s možnosťou pobytu  už od stredy a teda na celé jesenné prázdniny. Dole je krátky bodový programový prehľad toho, čo nás čaká. Tento rok na tému „Kam smerujeme“ alebo „ako si uchovať pokoj v srdci v nepokojnej dobe?“ Podrobnejší program sa tvorí a budeme ho ešte posielať. Ďakujeme za trpezlivosť.

Priestory v hoteli nám ponúkajú kongresové miestnosti, wellness centrum s bazénom, ktorý je vyhovujúci aj pre menšie deti, keďže začalo chodiť veľa  rodín s malými deťmi. Cieľom je, aby sme boli spolu ako manželia, spolu ako rodiny a celkom spolu ako jedna veľká rodina, ktorá ma jediný cieľ: Aby  bolo doma (spolu) dobre… 🙂

Tento rok nás čaká veľa zaujímavých inšpirácií a rozhovorov s hosťami. Je pred nami krásna jeseň a rodinná víkendoFka plná skvelých ľudí, výnimočných ľudí 😊 a ich rodín… Tak sa nezabudnite rýchlo prihlásiť, pretože sa tešíme na vás…

Prosím na prihlasovanie treba použiť náš formulár presne tu na našej web stránke:  

http://www.domadobre.eu/udalosti/rodinna-vikendofka-2020/

Prihlasovanie: Je to jednoduché. Treba si  vždy zadať len počet dospelých osôb a počet deti v danej  kategórií a tam vyplniť údaje za každého účastníka. Ak by ste  s tým mali problém, tak nás prosím kontaktujte. Celé prihlasovanie je praktické a rýchle. Hneď po zadaní obdržíte potvrdzujúci email, kde bude jasne vyčíslené a zadefinované, čo ste si objednali. My vám do 7 dní pošleme faktúru na ktorú budete môcť robiť úhrady. Nutnosť je zaplatiť min. splátku 100 € na rodinu podľa faktúry. Celý pobyt je nutné uhradiť (doplatiť)  najneskôr do 15.10.2020.   Ale najlepšie je uhrádzať celé pobyty pri prihlásení. Nemáme s tým toľko zbytočnej admin. práce.

Priatelia, tešíme sa na všetko, čo spolu prežijeme a veríme, že nielen informácie, ale aj spoločenstvo bude pre nás inšpiráciou na ceste naším ďalším životom. Ďalšie informácie budeme posielať priebežne…

COVID 19 info:  Ak by nastala výnimočná situácia za COVID 19 a uzavreli by hranice alebo by nastali iné obmedzenia, tak zahraničným účastníkom vrátime platbu. Ak by došlo k obmedzeniu účastníkov tak budeme brať ľudí od začiatku prihlásenia podľa poradia.

INFO:    

Adrika: 0903 907 450, adrika@domadobre.eu (informácie ohľadne ubytovania a programu…)

Ľudo: 0903 759 450, ludo@domadobre.eu (informácie ohľadne programovej náplne…)

Ivan:  0911 759 453 prihlasovanie@domadobre.eu   (informácie ohľadne vystavenia faktúr, prihlásenia atď…)

  • Prihlásenie považujeme za záväzné,  až  po uhradení pobytu alebo pripísaní zálohy na účet!!!  Ďakujeme za pochopenie…

Prajeme Vám krásny začiatok školského roka a Božiu ochranu pre Vaše rodiny…

Najnovšie články

Odporúčame

  • Inšpiratívne zamyslenie z Biblie
  • Sobotná škola
  • Priamy prenos bohoslužieb
  • Spievajme Hospodinovi