„Preto si vezmite Božiu výzbroj… a obujte si na nohy pripravenosť na ohlasovanie evanjelia pokoja.“ 

Efezanom 6,13.15

Milí priatelia,

tohtoročné stretnutie podporovateľov laickej evanjelizácie sa uskutoční netradične skoro, už na konci letných prázdnin. Z dôvodu súčasných cestovných obmedzení sme boli nútení zmeniť rečníka. Veríme, že budeme všetci obohatení; Dr. László Szabó patrí k popredným osobnostiam misie v Európe, o čom svedčí aj to, že už od roku 2008 prednáša v obore misie na Adventist University vo Friedensau. Tomu zodpovedá aj motto už 16. únijného stretnutia ASI-CS: „Naše poslanie“.

Dúfame, že ani vám nie je ľahostajné naplňovanie nášho skutočného poslania a že i váš zbor vyšle svojho zástupcu do Olomouca.

Termín: 27. – 29. augusta 2020

Miesto: Hotel Clarion Olomouc, Jeremenkova 36

Bližšie informácie a registráciu nájdete na webe: http://www.asi-cs.cz/.

Pre akúkoľvek pomoc je vám k dispozícii náš administrátor Daniel Pajonk na e-maile konference@asi-cs.cz. Ak sa plánujete zúčastniť kompletne celej akcie, začíname vo štvrtok už o 14:20 spoločným odchodom do „Muzea Olomouckých tvarůžků“. V piatok nás čaká séria odborných seminárov. Napr. Libor Votoček nás zoznámi s najnovšími vedeckými poznatkami spochybňujúcimi evolučnú teóriu, Radek Špinka nám priblíži možnosti pomoci pod hlavičkou ADRA a Robert Žižka predstaví spôsoby, ktorými pripraviť svoju imunitu proti ochoreniu COVID-19. Program po piatkovej večeri, vrátane soboty, je prístupný všetkým zdarma, jedlo je možné si doobjednať zvlášť. Okrem prezentácie rôznych evanjelizačných projektov sa môžete tešiť na duchovné prednášky obohatené o rozmanitý hudobný program.

Tešíme sa na stretnutie v Olomouci!

Za organizačný tím:

Milan Bendl, predseda ASI-CS

Mikuláš Pavlík, predseda Česko-Slovenskej únie CASD

Vít Vurst, predseda Českého združenia CASD

Daniel Dobeš, predseda Moravskosliezskeho združenia CASD

František Kolesár, predseda Slovenského združenia CASD

Pozvánka: 

Plagát: 

Najnovšie články

Odporúčame

  • Inšpiratívne zamyslenie z Biblie
  • Sobotná škola
  • Priamy prenos bohoslužieb
  • Spievajme Hospodinovi