Ako tradične, ďalší ročník konferencie o službe – Pieseň v Službe Evanjelia sa uskutoční  Banskej Bystrici v sobotu 4. mája 2019 v aule Slovenskej zdravotníckej univerzity.

Ako tradične, v piatok 3. mája bude hudobný koncert v modlitebni na Rudlovskej ulici. Vystúpi hudobná skupina Only His z Moravy.

Ako tradične, v sobotu dopoludnia bude kázanie zo Slova Božieho. Kázať bude kazateľ Václav Vondrášek – vedúci mládeže v Českom združení našej cirkvi a zároveň kazateľ zboru Plzeň.

Ako tradične, v sobotu budeme spolu chváliť Boha prostredníctvom piesní ako skupín, tak aj jednotlivcov v pestrej mozaike hudobných žánrov.

Ako tradične, budeme počuť skúsenosti ľudí, ktorým Boh dal do života konkrétny spôsob služby. Boh nás bude môcť inspirovať prostredníctvom toho, ako budeme sledovať̌ jeho vedenie v službe, do ktorej ich aj povolal.

Netradične názov PS:e 2019 je JA CHCEM.

JA CHCEM môže mať viacero rozmerov. Predsa len naše ego zasahuje do všetkých oblastí života. Tak či onak, to čo necháme usadiť sa v našom vnútri, nás poháňa. Otázka je – ako môžeme panovať nad hriechom, ak máme vo vnútri svoje ego a nie Boha? Dá sa to vôbec keď nás poháňa naša egoistická vôľa? A v neposlednom rade budeme hľadať odpovede na otázky – ako z toho von a čo to vlastne v praxi znamená?

Pre niekoho tradične, pre niekoho netradične – bratia, sestry, či mladí ľudia, vyhraďte si čas a príďte na PS:e 2019!

Ako tradične, bude to stáť za to.  

Za organizačný tím PS:e 2019, František Kolesár

Všetky info o PS:e 2019 tu: http://pse.casd.sk/

Zdieľať tento článok:

Najnovšie články

Odporúčame

  • Inšpiratívne zamyslenie z Biblie
  • Sobotná škola
  • Priamy prenos bohoslužieb
  • Spievajme Hospodinovi