Pozdravujeme, už sme to spustili. Môžete sa prihlasovať… tešíme sa na vás… ? prosím dočítať do konca…

Ahojte  priatelia,

Ak sa dá, prosím, skúste tomuto nášmu mailu venovať trošku pozornosti. Prežili sme spolu už niekoľko krásnych akcií  a napriek tomu, že zatiaľ ešte neskončilo leto a jeseň je pre mnohých ešte ďaleká méta, dovolíme si Vám dať do pozornosti, už po siedmi  krát, našu jesennú rodinnú víkendoFku 2018. Opäť  sa spolu vyberieme na Štrbské pleso do hotela TRIGAN *** v termíne 1.-4-.11.2018. 

   Vybrali sme opäť Štrbské pleso, pretože toto miesto má pre nás stále akési čaro, ktoré máme veľmi radi a na druhej strane si hovoríme, prečo opúšťať dobré a osvedčené veci, ak na to nie je vážny dôvod.

  Priestory v hoteli nám ponúkajú kongresové miestnosti, wellness centrum s bazénom, ktorý je vyhovujúci aj pre menšie deti, keďže začalo chodiť veľa  rodín s malými deťmi. Cieľom je, aby sme boli spolu ako manželia, spolu ako rodina , spolu ako rodiny a celkom spolu ako jedna veľká rodina, ktorá ma jediný cieľ: Aby nám bolo doma (spolu) dobre…:-)

Hlavná téma:  Hľadá sa otec…  

Otec ma hlboký vplyv na to, ako vnímame sami seba, svoju hodnotu a do akej miery sa cítime bezpečne v tomto svete. Pokiaľ si nie sme istí jeho prijatím, môžeme sa celý zvyšok života nevedomým spôsobom usilovať o jeho pochvalu a ocenenie. Vzťah s otcom nás poznamenáva ako aj všetky ďalšie významné vzťahy. Vzťah s otcom je tak dôležitý, že v prípade ak nefungoval správnym spôsobom, tak si často nesieme hlboké zranenia….

  • Ale ako uzdraviť naše zranenia? Alebo, ako žiť so zraneným človekom?
  • Existuje vôbec riešenie ak otec chýbal na ceste k našej dospelosti?
  • Aká je skutočná rola otca a jeho poslanie?

To všetko sú témy, ktoré budeme spoločne otvárať počas celého pobytu našej rodinnej víkendoFky…

Naši hlavní hostia:

Ing. Pavel Raus M.A et. M.A., Ph.D  

Na tému: Hľadá sa otec…

Vyštudoval klinickú psychológiu a teológiu na Wheaton College v meste Wheaton, štát Illinois, USA. Zaoberá sa oblasťou vzťahov, manželstva a rodiny, sexuality, pastorácie a syndrómom vyhorenia.

Mojmír Voráč

Na tému: Ak by som bol ešte raz otcom čo by som urobil inak? ?

 Sprievodca partnerským programom, lektor a konzultant manažmentu. Zvládanie špecifických závislostí a podpory partnerských vzťahov, vedenie manželských a predmanželských kurzov a dielní osobnostného rozvoja.

 POZOR! Zaujímavá príležitosť pre vás:

  • Skutočný príbeh, ktorý si prežil a ktorý sa vryl do tvojho života…

Povedz nám ho, napíš nám ho a inšpiruj…

Napíš nám svoj príbeh s otcom a o otcovi…. na  ludo@domadobre.eu

(a zúčastni sa losovania o pobyt pre 2 osoby na našej jesennej rodinnej víkendoFke 2018) !!!

Súťaž uzatvárame 20.9.2018.

Príbehy budú aj súčasťou jesenného buletínu „hľadá sa Otec“

  • POZOR fotosúťaž… o zaujímavé ceny ?

Pošli nám inšpiratívne foto na tému „ jednoducho som otec“ Fotosúťaž vylosujeme a uzavrieme na Štrbskom plese v rámci jesenného programu v termíne 1.-4.11.2018

Tento rok nás čaká veľa zaujímavých inšpirácií a rozhovorov s hosťami. Je pred nami krásna jeseň a rodinná víkendoFka plná skvelých ľudí, výnimočných otcov a ich rodín… Tak sa nezabudnite rýchlo prihlásiť, pretože sa tešíme na vás…

Prosím na prihlasovanie treba použiť náš formulár presne tu na našej web stránke:

http://www.domadobre.eu/udalosti/rodinna-vikendofka-2018/

Prihlasovanie: Je to jednoduché. Treba si  vždy zadať len počet dospelých osôb a počet deti v danej  kategórií a tam vyplniť údaje za každého účastníka. Ak by ste  s tým mali problém, tak nás prosím kontaktujte. Celé prihlasovanie je praktické a rýchle. Hneď po zadaní obdržíte potvrdzujúci email, kde bude jasne vyčíslené a zadefinované, čo ste si objednali. My vám do 7 dní pošleme faktúru na ktorú budete môcť robiť úhrady. Nutnosť je zaplatiť min. splátku 100 eur na rodinu alebo  50 eur na jednotlivca. Celý pobyt je nutné uhradiť  do 15.10.2017.

Priatelia tešíme sa na všetko, čo spolu prežijeme a veríme, že nielen informácie, ale aj spoločenstvo bude pre nás inšpiráciou na ceste naším ďalším životom. Ďalšie informácie budeme posielať priebežne…

Info:    Adrika  0903 907 450    adrika@domadobre.eu     (informácie ohľadne ubytovania a programu…)

            Ľudo    0903 759 450    ludo@domadobre.eu    (informácie ohľadne programovej náplne…)

            Ivo    0911 759 453  prihlasovanie@domadobre.eu   (informácie ohľadne vystavenia faktúr, prihlásenia atd…)

  • Prihlásenie považujeme za záväzné,  až  po pripísaní zálohy na účet!!!  Ďakujeme za pochopenie…

Prajeme Vám krásne prázdniny, Božiu ochranu pre Vaše rodiny tak, aby ste mohli prežiť nikým a ničím nerušené dovolenky…

Zdieľať tento článok:

Najnovšie články

Odporúčame

  • Inšpiratívne zamyslenie z Biblie
  • Sobotná škola
  • Priamy prenos bohoslužieb
  • Spievajme Hospodinovi