Milí priatelia,
srdečne Vás pozývame na konferenciu o službe „PSE – Pieseň v službe evanjelia“ do Banskej Bystrice v čase 9. − 11. júna 2017. Túžime sa opäť stretnúť, zdieľať sa a povzbudiť jeden druhého slovom i piesňami. Je dôležité a užitočné vzájomne hovoriť o tom, ako Ježiš pôsobí v našich životoch, a tiež ako sa deliť o vieru v Ježiša Krista vo svojom okolí. Hlavnými hosťami tento rok budú Jindřich Černohorský (kazateľ, redaktor a moderátor Hope TV) a Marek Krajčí (zakladateľ platformy „Kresťania v meste“ a poslanec NR SR). Veríme, že aj tento rok načerpáte „duchovné palivo“.

Každý z nás potrebuje „nebeskú masť“ na oči, aby sme videli okolo seba príležitosti, ako slúžiť Ježišovi. Ježiš aj dnes opakovane mňa i Teba vyzýva, aby sme išli medzi ploty tam, kde sa nachádzame. Priamo oproti našim dverám sú rodiny, o ktoré sme možno ešte neprejavili záujem a neukázali im, že nám ide o ich záchranu. Ježiš vyzýva cirkev, aby sa pustila do práce vo svojom najbližšom okolí. Nesmieme nečinne stáť a pýtať sa: „Kto je môj blížny?“ Pamätajme, že náš blížny je ten, kto najviac potrebuje náš súcit a našu pomoc. Je ním každý nepriateľom ranený a skrúšený človek. Náš blížny je každý, kto je „Božím vlastníctvom“. Ježiš neuznáva rozdiely, neuznáva hranice. Jeho túžbou je záchrana človeka pre Božie kráľovstvo a túži, aby sme aj my túžili po tom istom. Ježiš jednoznačne chce použiť aj Teba! Rozhodni sa DNES.

Ak sa chcete podeliť so svojím príspevkom na PSE 2017 v Banskej Bystrici, prosím, kontaktujte nás na pse@casd.sk alebo volajte 0904 511 991.

Ďalšie informácie nájdete na: WEB PSE 2017  alebo na: Facebook PSE 2017

Juraj Turóci, člen organizačného výboru PSE 2017

Zdieľať tento článok:

Najnovšie články

Odporúčame

  • Inšpiratívne zamyslenie z Biblie
  • Sobotná škola
  • Priamy prenos bohoslužieb
  • Spievajme Hospodinovi