MTM

Ako je už naším zvykom, znovu nastal čas na spoločné stretnutie a zdieľanie sa pri ukončení Modlitebného týždňa mládeže.

Rozmýšľali ste už niekedy nad tým, čo by sa stalo ak by Martin Luther nezačal reformáciu pribitím 95 téz na chrámové dvere vo Wittenburgu?

Bolo by kresťanstvo v takom stave ako je dnes? Alebo nie? Martin Luther mal jasný cieľ a za tým si aj išiel. Vtedy celý svet vstúpil do éry premien.

Dnes, v dnešnej situácii sa vo svete tiež nachádzame v podobnej situácii. Vo svete sa dejú hrozné veci – vojny, globalizácia, terorizmus, ničenie životného prostredia. Kto z nás si už položil otázku: „Existuje vôbec niečo na čo sa môžeme spoľahnúť?“ Áno, my kresťania by sme mali všetko riešiť s Bohom. Teda určite aj toto. Boh jediný vie čo všetko sa ešte stane ale jedno by sme mali vedieť aj my, s Bohom sa dá zvládnuť všetko. Boh pri nás stojí aj v tých najťažších chvíľach nášho života a je neodmysliteľnou súčasťou každého z nás. Tak prečo naňho tak často zabúdame? Prečo ničíme to čo on stvoril, to čo je jeho?

Boh nám dáva takú nekonečnú milosť a my si ju často krát nevieme vážiť. Koho z nás je stredobodom nášho života Kristus? Mnoho krát sa stáva že si na Boha ani len raz cez deň nespomenieme alebo spomenieme si len vtedy keď o niečo prosíme. Boh chce aby sme naňho mysleli stál, ráno, na obed a aj večer. Ježiš chce byť stále v našom srdci tak prečo ho tak často odtiaľ vyháňame?

Už onedlho príde Kristus opäť na túto hriešnu zem a ukončí toto trápenie raz a navždy. Bude súdiť všetkých ľudí ale len máloktorých bude môcť aj spasiť. Preto pamätajme že nevieme rok, mesiac, deň, hodinu, minútu a ani sekundu kedy príde. Preto buďme pripravený tak, ako keby to malo byť už zajtra.

Týmto vás srdečne pozývame na 17. ročník ukončenia MTM do Martina.

Dátum akcie: 25-26. Marca 2017

Program začne o 9.30 na hore uvedenej adrese.

Registrácia prebehne od 8.00 do 9.15 hod.

Nedeľa: výlet do skanzenu (prihlasovanie v návratke)

– v prípade nepriaznivého počasia náhradný program nebude.

– v skanzene je možnosť umeleckého fotenia podľa vlastného výberu

Ako každý rok počet zúčastnených je limitovaný veľkosťou modlitebne, preto si vyhradzujeme právo obmedziť počet účastníkov. Akceptujeme návratky zaslané najneskôr do 12.3. 2017 na adresu:mtm2017martin@gmail.com

Tešíme sa na vás a spoločné chvíle prežité spolu s vami.

Organizátori MTM v Martine.

PS1: Bez priloženej kópie poukážky o zaplatení nebude Vaša prihláška akceptovaná!!!

PS2: Info: Janka Majdišová – 0907 477 195 , MTM mail – mtm2017martin @gmail.com

Zdieľať tento článok:

Najnovšie články

Odporúčame

  • Inšpiratívne zamyslenie z Biblie
  • Sobotná škola
  • Priamy prenos bohoslužieb
  • Spievajme Hospodinovi