„Mám veľkú radosť, že môžeme odteraz na svojich mobilných telefónoch, tabletoch, notebookoch otvárať nové stránky zeny.casd.cz,” oznámila vedúca služby žien v cirkvi adventistov pre Českú a Slovenskú republiku Renáta Chlebková. sluzba zienNa novom webe pozýva všetky záujemkyne na stretnutie „Sobota pre ženy – Staré cnosti pre novú dobu” 28. 5. v kine Centrum v Havířove s vedúcou služby žien v Intereurópskej divízie cirkvi Denise Hochstrasserovou.

„Veľmi by som si priala, aby si ženy nové stránky obľúbili a nachádzali na nich inšpiráciu, potešenie, povzbudenie, informácie. Verím, že nás budú smerovať bližšie k Bohu, k sebe navzájom i k sebe samotným,” uviedla Renáta Chlebková.

Stare ctnosti_plakatA4

Obrázok sa po kliknutí zväčší.

Sobota pre ženy, na ktorú je možné sa registrovať od 15. 3. do 15. 5., bude možnosťou prežiť duchovné nadýchnutie prostredníctvom inšpiratívneho slova, vstupov, chvál, ale i dobré jedlo a milé prekvapenie. „Ďakujeme vašim blízkym, že vám vytvoria zázemie, aby ste mohli vyraziť do Havířova do kina Centrum a spoločne s mnohými ďalšími sestrami obnovovať vo svojom srdci staré cnosti pre dnešnú dobu. Veríme, že to bude nádherný čas stretnutia s Hospodinom, s priateľkami i so sebou samotnou. Tešíme sa na vás, znamenité ženy!” odkazuje Renáta Chlebková.

Aj  keď sa akcia koná na Morave, je otvorená aj nám z rôznych kútov Slovenska.

Za oddelenie žien pri SZ CASD na Slovensku, Ivana Márföldiová.

Zdieľať tento článok:

Najnovšie články

Odporúčame

  • Inšpiratívne zamyslenie z Biblie
  • Sobotná škola
  • Priamy prenos bohoslužieb
  • Spievajme Hospodinovi